joi, 11 octombrie 2012

100 de teme

5. Crezi că te poți face vinovat de iubire?

4 comentarii:

  1. Iubire ... Un lucru abstract ... Un lucru nepalpabil, care apare atunci când nu te aștepți și dispare atunci când ai început să înveți să trăiești cu ea. Să fim oare noi vinovați de iubire? Să fim noi cei vinovați pentru faptul că apare, iar apoi dispare la fel de repede cum a apărut?
    Părerea mea este că fiecare dintre noi suntem vinovați de iubire? Suntem vinovați și toți știm acest lucru, însă este un fenomen care nu il putem ocoli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare să fie vina mea ca iubesc tot ce e legat de tine? Oare e vina mea că-ţi iubesc ochii plini de speranţă, de linişte? Oare e vina mea că îţi iubesc mâiniile blâde, mâini pe care le simt precum nişte ziduri împotriva a tot ce e rău când sunt în jurul meu. Sa fie vina mea oare că îţi iubesc părul pe care-l folosesc drept "jucărie" în timpul discuţiilor lungi, sau pentru că pur şi simplu îl iubesc? Să fie oare vina mea că îţi iubesc buzele dulci pe care le simt de fiecare dată ca o adiere de vânt într-o infernală căldură şi vreau să o simt la nesfârşit? Sa fie vina mea oare că-ţi iubesc vocea care îmi oferă atâta linişte când sunt bosumflată?
    Să fie vina mea? Poate! Sau poate sunt vinovată doar pentru că nu sunt mai puternică şi mă las condusă doar de sentimente. Bianca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Candva , undeva era un om bogat.Era atat de bogat ca nu mai stia ce sa faca cu tot aurul pe care il avea.Lumea il invidia, si il vorbea pe la sspate zicand ca "a facut avere ilegal".Prostii! Pe cat era de bogat omul acesta pe atat era de cinstit.Oamenii au tot incercat sa il infunde in puscarii, insa tot ce avea, avea pe buna dreptate.
    Din punctul de vedere al oamenilor, nu ducea lipsa de nimic.Avea tot ce iti poti dori.Palate, corabii, bani,doamnele stateau la coada ca sa il cunoasca , sa ii vorbeasca.Iar lui ii placea enorm aceasta.
    Totusi, simtea ca este vinovat de ceva.Simtea ca ceva nu se leaga in viata lui.Desi avrea toate doamnele la picioare, lui ii statea gandul doar la una.Ii statea gandul la Ea.Trecut-au zile, nopti, saptamani si luni pana cand s-a hotarat sa ii spuna ceea ce simte pentru Ea.Ea l-a ascultat.Ii placea cum vorbea.Ii spunea ca el ii poate da si luna de pe cer impreuna cu stelele daca vrea.
    S-au intalnit, au vorbit,s-au placut.
    Nunta mre au facut.
    Oamenii deveneau din ce in ce mai invidiosi pe dragostea lor si pe avutia lor si au tot incercat sa il faca vinovat de ceva.
    Intr-o zi s-au decis.L-au chemat la proces zican ca e vinovat de iubire. Au adus ca argument faptul ca iubirea celor doi ar putea fi asa de mare incat ar elimina raul din lume, ceea ce nu putea fi permis de ei.Asa ca l-au pus sa de desparta de iubita lui si fiecare sa porneasca in doua directii opuse.
    Povestea spune ca cei doi au strabatut pamantul si intr-un final s-au reintalnit.Si ca acum se iubesc si mai mult si probabil aceasta iubire mai dainuie si astazi printre noi...

    -CCC-

    RăspundețiȘtergere
  4. Concluzia povestii de mai sus:
    -Poti fi vinovat de iubire dar vinovatia consta doar in cat de mult bine poate face ea-

    P.S. scuzati greselile in poveste a fost improvizata, scrisa si postata pe loc :)

    -CCC-

    RăspundețiȘtergere