luni, 21 martie 2011

Ce aveţi de câştigat?

Nu v-a ajuns? Chiar nu aveţi de gând să vă opriţi, aşa-i? Mi-e milă de voi. Sunt în pericol să fiu în raza unei bombe sau puşti sau orice balauri veţi mai inventa, dar mi-e milă de voi în spatele geamurilor blindate. Credeţi că v-a fost dată puterea de a hotărî totul dar nu vă daţi seama că v-a fost dată doar pentru a vă arăta slăbiciunea. Nu duce nicăieri şi refuz să cred că nu vă daţi seama. Evoluţie? Nu va exista aşa ceva până nu vă opriţi din jucat. Copiii nu ar trebui să se joace cu lucruri ascuţite.

Ai fi crezut că ne sunt date destule greutăţi dar nu… nu ajung pentru că nu reuşesc să îl facă pe un cineva să se simtă important sau pe ceilalţi să aparţină de turmă. Mă întreb câţi sunt cei care îşi doresc din tot sufletul să oprească dar sunt neputincioşi fiindcă nu au destul foc cât să îl învingă pe vanitos şi turma.

Vă rog, vă rog, vă rog… Doar opriţi-vă!

4 comentarii:

  1. Este vorba despre razboiul din Lybia, si cutremurul din Japonia si tot restul...
    Mai bine nu mai dechid televizorul.:|

    RăspundețiȘtergere
  2. ...dar nu se vor opri,doar nu vei mai sti tu ca se intampla!

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice forma de protest arata ca ne pasa...Lumea poate fi mai buna cu fiecare gest, chiar si cu o atitudine stoica, cum ar spune scepticii...Multumesc Cerului ca iti pasa, ca va pasa...iar Universul se va umple intr-un punct gol de gandul vostru...

    RăspundețiȘtergere